Bouwnummers en voorlopige prijzen Plein 54 staan nu online

15 juli '20

Alle 48 bouwnummers van Plein 54 in Almere staan op de website. Neem snel een kijkje en ga op zoek naar jouw perfecte woning. Dan weet jij straks wanneer de verkoop start precies welk huis bij jou past.

Bekijk snel alle bouwnummers

Welke woning past bij jou?

Nu alle bouwnummers online staan, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk bijvoorbeeld eens de precieze kenmerken per woning. Daarnaast staat er ook een voorlopige prijs bij, zodat je kunt zien of de woning binnen je budget past. De definitieve prijzen volgen later, deze komen vlak voordat de verkoop start op onze website.

Studio, 2 of 3 kamer appartement

In Plein 54 komen 48 nieuwe appartementen, waaronder 21 studio's, 21 twee kamer appartementen en 6 drie kamer appartementen. De studio's variëren van 35 m2 tot 58 m2, de twee kamer appartementen variëren van 50m2 tot 76m2 en de drie kamer appartementen zijn ongeveer 80m2. De woningen worden aangesloten op de stad. De auto kun je kwijt in de garage en in de zomer strijk je heerlijk neer in je eigen tuin.

Bekijk woningen

Interesse? Schrijf je in!

Binnenkort start de verkoop van de woningen in Plein 54. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter bij het bouwnummer van je voorkeur door op de button ‘Houd mij op de hoogte’ te klikken. Je ontvangt op de dag van de start verkoop een e-mail om je definitieve keuzes door te geven in je Mijn Eigen Huis-omgeving. Van tevoren kun je alvast een Mijn Eigen Huis-account aanmaken.

  Naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk alle bouwnummers