Definitieve impressies Plein 54 online

20 juli '20

Een tijdje terug hebben we de bouwnummers met de voorlopige prijzen al voor je op de website geplaatst. Nu bekijk je ook de definitieve beelden en het resultaat mag er zijn. Alle impressies bekijk je bij het woningaanbod. Wat is jouw favoriete woning?

Begin alvast met inrichten!

Ook de definitieve plattegronden per bouwnummer staan nu bij het woningaanbod. Je krijgt een beter beeld van het huis en de verschillen tussen de bouwnummers bij een woningtype.

Naar het aanbod
image alt

Studio appartement

In Plein 54 komen verschillende studio's. Welke studio jij ook kiest, compact stedelijk wonen in Almere Muziekwijk komt hier helemaal tot zijn recht!

image alt

2 kamer appartementen

Heb je iets meer ruimte nodig dan kies je voor de mooie 2 kamer appartementen. Ook hiervan zijn nu de definitieve impressies zichtbaar bi het woningaanbod.

image alt

3 kamer appartementen

In Plein 54 komen ongeveer 6 drie-kamer appartementen. Wil je een gevoel krijgen van de ruimte? Kijk dan snel onder het woningaanbod. Want hier zie je ook hoe mooi de balkons zijn geworden. Wat ooit een kantoor was is nu toch zichtbaar zo mooi te transformeren naar ruime woningen met buiten ruimte.

Straks een concrete kandidaat worden? Maak je mijn Eigen Huis account aan!
Plattegronden en impressies gereed! Bekijk alle beelden