Hoera, de hoerabrief voor Plein 54!

22 februari '21

Goed nieuws voor de kopers van een appartement in Plein 54. Alle opschortende voorwaarden zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst zijn vervuld. En dat betekent dat jullie binnenkort naar de notaris mogen en dat de transformatie van het kantoor naar appartementen snel start.

Naar de notaris

Nu de bouw van jouw gekochte nieuwbouwwoning binnenkort echt gaat starten, is de volgende stop: de notaris. Naar verwachting kan je vanaf 8 maart bij de notaris terecht.  Het is belangrijk om daar voor 25 maart langs te gaan, anders betaal je bouwrente. Bij de notaris teken je de leveringsakte en de hypotheekakte. We leggen je in de video graag uit wat dat inhoudt. 

Wanneer start de bouw?

De verwachting is dat de aannemer begin juni zou starten met de (transformatie)werkzaamheden. 

De aannemer, Mateboer Bouw, is verder druk met de voorbereidingen voor de transformatie van Plein 54. De kopersbegeleider van Mateboer Bouw informeert je verder tijdens de transformatieperiode. Ook wordt er maandelijks beeldmateriaal van de bouwplaats op de website geplaatst om jou als koper op de hoogte te houden van de bouw van jouw woning. 

Wij wensen de kopers van een woning in Plein 54 mede namens Mateboer Bouw een voorspoedige bouwperiode, een goede verhuizing en een heel mooie tijd in hun nieuwe woning toe.

  Bekijk de planning
Ik heb een vraag? Contact opnemen