Koop je huis volledig online!

22 september '20

Een paar schoenen online kopen is bijna voor niemand meer vreemd. Maar dat je ook je nieuwbouw woning volledig online kunt kopen, dat is nog voor weinig mensen weggelegd. Toch kan dat in Plein 54! Liever contact met de makelaar? Dat kan natuurlijk ook. 

100% online

In Plein 54 kun je de koopcontracten voor je nieuwe woning digitaal ondertekenen! Nadat je een woning toegewezen hebt gekregen bepaal jij vervolgens hoe je het aankoopproces wilt doorlopen. In je persoonlijke 'mijn-eigen-huis omgeving' ontvang je belangrijke berichten over Plein 54. Kun je je voorkeuren opgeven als de verkoop start en uiteindelijk met een aantal klikken verder kan je jouw eigen droomhuis kopen. 

Weten hoe dit werkt?

Of de makelaar

Uiteraard blijft het ook mogelijk om persoonlijk contact te hebben met de makelaar. Dit kan zowel digitaal als fysiek. Van der Linden Groep is betrokken als regio specialist voor het transformatie project Plein 54. Je kunt de projectmakelaar bereiken op 036 533 00 77 of via de mail almere@vanderlinden.nl 

Interesse?

Heb je interesse in een woning in Plein 54? De eerste stap richting deze verkoop zet je zelf. Maak je eigen account aan en favoriet dan jouw type huis van je voorkeur. Je ontvangt dan steeds gerichtere informatie.

Wat voor woningen komen er? Bekijk het woningaanbod
Ik heb een vraag! Contact opnemen