Plein 54 vergroent

29 februari '20

Niet alleen wordt het kantoorgebouw aan de Louis Armstrong weg getransformeerd naar een woningbouwcomplex. Daarnaast wordt Plein 54 ook vergroent. Lees hier hoe

image alt

Op de Louis Armstrong weg staat nu een kantoorgebouw. Dit gebouw gaat getransformeerd worden naar een complex met appartementen en studio's. Daarnaast zal het terrein rondom het huidige kantoorgebouw worden getransformeerd. Waar zich nu voornamelijk bestrating bevindt, zal dit in de toekomst een veel groener ingericht terrein worden. Wat moet je je hierbij voorstellen? Daar zijn wij nog druk mee bezig om hier de best passende invulling aan te geven. De afbeelding hiernaast geeft al wel een indicatie.

image alt

Groenere toekomst

Het groener maken van Plein 54 gaat verder dan beplanting en gras. We gaan namelijk steeds groener leven en daar horen elektrische auto's bij. Wij willen die optie van elektrisch rijden voor de toekomstige bewoners van Plein 54 makkelijker maken. Dit doen we door op voorhand loze leidingen in het terrein aan te brengen. Het voordeel hiervan is, dat al het groen niet weer open gehaald moet worden voor het plaatsen van een laadvoorziening. 

Wil jij hier ook wonen? Bekijk woningen
Nog vragen? Neem contact op