Webinar Plein 54

4 juni '20

Om de omwonende te infomeren over de transformatie van het pand van Plein 54 aan de Louis Armstrongweg 54 is op 2 juni een webinar georganiseerd. Deze webinar is nu ook voor jou als belangstellende te bekijken. Nieuwschierig? Lees dan verder.

Visie Plein 54

Het huidige pand aan de Louis Armstrongweg 54 wordt niet meer door bedrijven gebruikt als kantoor. Omdat er in Almere veel behoefte is aan woningen, hebben we samen met de gemeente Almere een plan gemaakt om het voormalige kantoorpand te transformeren naar een woongebouw met studio’s en één- en twee kamerappartementen. In het afgelopen jaar hebben omwonenden, ondernemers en andere betrokkenen meegewerkt aan een gebiedsvisie op heel de Louis Armstrongweg. De uitgangspunten van deze visie zijn verwerkt in het plan voor de Louis Armstrongweg 54

Interesse?

Zie jij jezelf hier wel wonen? Laat je naw-gegevens achter onder het woningtype van jouw voorkeur. Dan wordt je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen in het Plein 54. Zoals het er nu naar uitziet, wordt er in het 3e kwartaal van 2020 gestart met de verkoop. Geïnteresseerd? Schrijf je dan als belangstellende in onder aan deze site. Dan ontvang je een email zodra de verkoop datum bekend worden gemaakt.

  Meer nieuws
Vragen? Neem contact op